Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> No VC on installed Liveries, VC- not visable
Dhammika Duvande...
post 20/11/2009, 13:41
Post #1


0<10 posts
*

Group: Member
Posts: 9
Joined: 01/08/09
Member No.: 6462
Callsign: sk114



HI,

I've run in to a spot of trouble again. I've had to reinstall FSX and thus removing all my addons. I've reinstalled them all now but I'm still having some problems with the Maddog. The virtual cocpit on the liveries doesn't work. It works on the "default" model but not on the other liveries. I've more or less tried them all with no joy. I've tried reinstalling the liveries, reinstalling the maddog and tried the 2006 and 2008 liveries but none of them seem to do the trick. I've checked the VC in the setup and EFIS, FMS in cockpit mode. It worked before but after reinstalling FSX it doesn't. Does anyone know how to fix this problem? I'm running FSX-deluxe on Vista.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
comanche
post 20/11/2009, 14:06
Post #2


>500 posts
******

Group: Member
Posts: 719
Joined: 03/06/08
Member No.: 4241



QUOTE (Dhammika Duvander @ 20/11/2009, 13:41) *
HI,

I've run in to a spot of trouble again. I've had to reinstall FSX and thus removing all my addons. I've reinstalled them all now but I'm still having some problems with the Maddog. The virtual cocpit on the liveries doesn't work. It works on the "default" model but not on the other liveries. I've more or less tried them all with no joy. I've tried reinstalling the liveries, reinstalling the maddog and tried the 2006 and 2008 liveries but none of them seem to do the trick. I've checked the VC in the setup and EFIS, FMS in cockpit mode. It worked before but after reinstalling FSX it doesn't. Does anyone know how to fix this problem? I'm running FSX-deluxe on Vista.


2008 Liveries correctly installed; go to FSX/SimObject/Airplanes/Maddog2008/Aircraft.cfg and replace model= with model=vc on the livery you wish to add VC. On Load Manager/Setup select VC.

Mauro

This post has been edited by comanche: 20/11/2009, 14:38
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dhammika Duvande...
post 20/11/2009, 14:48
Post #3


0<10 posts
*

Group: Member
Posts: 9
Joined: 01/08/09
Member No.: 6462
Callsign: sk114



Got it working!! thumbsup.gif Cheer!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
comanche
post 20/11/2009, 15:18
Post #4


>500 posts
******

Group: Member
Posts: 719
Joined: 03/06/08
Member No.: 4241



QUOTE (Dhammika Duvander @ 20/11/2009, 14:48) *
Got it working!! thumbsup.gif Cheer!




One more suggestion (for liveries other than "default model"): if you select wide 2D panel option on L/M but on Aircraft.cfg (for the livery choosed) does not appear the option Panel=wide (for instance only Panel=) Virtual Cockpit appears but may not work. I suggest to choose the option in Aircraft.cfg (for all liveries) as follows:

Model=vc (or vc_cone)*
Panel=wide
Sound=

* Furthemore if you select on L/M the option "Cone tail exterior model" Aircraft.cfg must be consistent: Model=vc_cone and not only Model=vc

Mauro
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 19/12/14 - 23:39